Cum Platesc: Ghid pentru Opțiuni de Plata

Cum Platesc: Ghid pentru Opțiuni de Plata

Bine ați venit la secțiunea “Cum Platesc” a magazinului nostru online. Aici veți găsi informații detaliate despre metodele de plată pe care le oferim și cum să efectuați o plată sigură și ușoară pentru achiziționarea produselor noastre.

Opțiuni de Plată Disponibile

  1. Card de Credit/Debit: Acceptăm carduri de credit și debit emise de cele mai importante instituții financiare. Folosim procesatorul de plati Netopia(Visa/Maestro/Mastercard). Introduceți detaliile cardului, inclusiv numele de pe card, numărul cardului, data expirării și codul de securitate (CVV) pentru a finaliza plata. Veți fi redirecționat către pagina securizată a procesatorului de plăți unde veți completa un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră.
  2. Plata ramburs: Platiti in momentul in care coletul ajunge la dumneavoastra, prin card sau cash, in functie de curier.

Instrucțiuni pentru Plata cu Cardul

  • După ce ați selectat “Card de Credit/Debit” ca metodă de plată, veți fi ghidați să introduceți informațiile corecte ale cardului.
  • Asigurați-vă că introduceți numele de pe card exact așa cum apare pe acesta, numărul cardului, data de expirare și codul CVV.
  • După ce ați introdus toate detaliile corect, faceți clic pe butonul “Plătește” sau “Finalizează Comanda” pentru a efectua plata.

Confirmarea Plății

  • După finalizarea plății, veți primi o confirmare a comenzii pe adresa de e-mail pe care ați furnizat-o.
  • Puteți verifica și urmări statutul comenzii dvs. folosind numărul de comandă sau numărul de urmărire primit în e-mail-ul de confirmare.

Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure” dezvoltat de organizațiile de carduri Visa/MasterCard și care asigura tranzacțiilor on-line același nivel de securitate că al celor realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

„3-D Secure” asigură în primul rând că nicio informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la niciun moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la deținătorul de card!

Contactați-ne

Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară cu procesul de plată, nu ezitați să ne contactați. Suntem aici pentru a vă ajuta și pentru a vă oferi cea mai bună experiență de cumpărături posibilă.

Vă mulțumim că ați ales să faceți cumpărături la noi și vă dorim o experiență de cumpărături plăcută!

SHOPPING CART

close
Viziteaza site-ul Digidesign.ro pe ShopMania