Intrebari Frecvente

Intrebari frecvente legate de interactiunea cu siteul digidesign.ro pentru o mai buna navigare in cadrul siteului.

Informatii Despre livrare

Ce metode de livrare sunt disponibile?

  1. Livrare prin Curieri: Colaborăm cu firme de curierat de încredere pentru a vă livra comenzile direct la ușa dumneavoastră. Livrarea prin curieri este rapidă și sigură, oferindu-vă urmărirea coletului pentru a vă monitoriza livrarea.
  2. Ridicare Personală: Puteți alege să ridicați produsele direct de la sediul nostru sau de la un punct de ridicare specific indicat în orașul dumneavoastră. Aceasta este o opțiune potrivită pentru cei care doresc să economisească pe costurile de livrare și să primească produsele imediat ce produsele sunt gata
  3. Locker-uri de Livrare: În anumite orașe, vă punem la dispoziție opțiunea de a vă ridica comenzile din lockere de livrare special amenajate. Aceasta oferă o soluție convenabilă pentru a vă prelua produsele în funcție de programul dumneavoastră.

Indiferent de metoda de livrare pe care o alegeți, vă asigurăm că vom face tot posibilul pentru a vă livra comenzile repede, eficient și sigur.

Cat va dura pana ajunge comanda?

Durata de livrare a comenzilor pentru produse realizate la comandă poate varia în funcție de mai mulți factori, inclusiv complexitatea produselor și cantitatea comandată. În general, estimăm următoarele intervale de timp pentru livrarea comenzilor:

  1. Pentru comenzi mai mici: Comenzile cu cantități mai mici sau produse mai puțin complexe ar putea fi livrate în termen de 1-3 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii.
  2. Pentru comenzi mai mari: Comenzile cu cantități mai mari sau produse personalizate, care necesită o prelucrare mai complexă, ar putea dura între 4 și 7 zile lucrătoare pentru livrare.

Este important să rețineți că aceste estimări sunt generale și pot varia în funcție de specificațiile exacte ale comenzii și de politicile de producție ale magazinului. De obicei, veți primi o estimare mai precisă a timpului de livrare în momentul confirmării comenzii sau în confirmarea de livrare pe care o primiți.

Dacă aveți nevoie de o livrare mai rapidă sau de informații mai detaliate despre timpul de livrare pentru o anumită comandă, vă recomandăm să contactați serviciul de relații cu clienții al magazinului nostru online pentru asistență suplimentară.

Cum imi urmaresc comanda?

La digidesign.ro aveti posibilitatea aceasta prin intermediul paginii speciale

Urmareste Comanda

Pentru a urmări comanda, te rugam să introduci ID-ul comenzii în caseta și apoi să apeși pe butonul „Urmărește”. ID-ul comenzii îl găsești pe chitanță și în emailul de confirmare pe care l-ai primit.

Trebuie sa am un cont ca sa plasez o comanda?

Nu, nu este necesar să aveți un cont pentru a plasa o comandă. Puteti completa detaliile necesare pentru comandă, cum ar fi adresa de livrare și informațiile de plată, fără a crea un cont de utilizator.

Cu toate acestea, există avantaje în a crea un cont în cadrul unui magazin online:

  1. Urmărirea comenzilor: Un cont vă permite să urmăriți istoricul comenzilor și să verificați starea lor.
  2. Salvarea informațiilor: Puteți salva adrese de livrare și metode de plată pentru a face procesul de comandă ulterior mai rapid.
  3. Abonarea la notificări: Unele magazine oferă promoții și oferte exclusive clienților înregistrați.
  4. Liste de dorințe: Puteți să vă creați liste de produse favorite sau de dorințe pentru a reveni mai târziu la cumpărături.
  5. Asistență mai bună: Unele probleme sau întrebări legate de comenzi pot fi gestionate mai ușor prin intermediul unui cont și al asistenței pentru clienți.

SHOPPING CART

close
Viziteaza site-ul Digidesign.ro pe ShopMania