Despre noi

Cu ce ne ocupam?

La Digidesign.ro ne ocupăm de producția și comercializarea de produse personalizate pentru decorare și design interior. Oferim o gamă variată de produse, printre care se numără:

  1. Tablouri Canvas Personalizate: Oferim tablouri canvas personalizate cu poze, care permit clienților să-și aducă propriile imagini sau fotografii în artă de perete. Acestea pot fi personalizate în funcție de preferințe, iar opțiunile includ tablouri canvas moderne, natura, abstracte, peisaje și multe altele.
  2. Decoratiuni Laser: Produsele noastre includ decoratiuni laser realizate cu precizie, cum ar fi decupaje laser cu diferite teme, cum ar fi natura, animalele, abstractele și multe altele. Acestea pot fi utilizate pentru a decora pereții, dar și pentru proiecte DIY creative.
  3. Blankuri pentru Proiecte Creative: Oferta noastră include blankuri din diverse materiale, perfecte pentru proiectele creative. Aceste blankuri pot fi personalizate și decorate în funcție de preferințe, oferind posibilități nelimitate pentru creația de obiecte decorative.
  4. Decoratiuni de Crăciun: De asemenea, producem și comercializăm decoratiuni de Crăciun personalizate, cum ar fi globuri sau casuțe din lemn, perfecte pentru a aduce spiritul sărbătorilor în casa ta.

Cu o gamă largă de produse și servicii, ne dorim să oferim clienților noștri opțiuni creative pentru a-și personaliza spațiile și a aduce frumusețea în casele lor. Oferim produse de cea mai înaltă calitate și servicii personalizate pentru a satisface nevoile și așteptările clienților noștri.

Cine suntem?

25 Digital Design SRL, prin digidesign.ro, este o companie înființată cu pasiune pentru artă și inovație. Ne străduim să aducem arta și frumusețea în casele și spațiile dvs. de viață. Cu o echipă de artiști talentați, designeri creativi și tehnicieni experimentați, ne concentrăm pe producerea și distribuirea de decoratiuni și tablouri laser și canvas de cea mai înaltă calitate.

Suntem o echipa de pasionați de artă și design care aducem la viață viziunile tale creative. Cu o gamă largă de produse și servicii, suntem aici pentru a transforma ideile tale în realitate. De la tablouri canvas personalizate cu poza ta preferată, până la decoratiuni laser și blankuri pentru proiectele tale DIY, avem tot ce ai nevoie pentru a-ți exprima personalitatea și stilul.

Sediul nostru social si atelierul de productie este in Slobozia, Ialomita, str. Primaverii, nr. 23A

Viziunea Noastra

Viziunea noastră la Digidesign.ro este să devenim destinația de top pentru pasionații de artă și design. Ne dorim să fim locul unde oricine poate găsi și crea produse unice care aduc frumusețea și individualitatea în casele lor. Cu o atenție deosebită la detalii și calitate, vrem să oferim o experiență de cumpărare excepțională.

Ne propunem să aducem arta și designul mai aproape de oameni, să le facilităm exprimarea creativității și să le oferim instrumentele necesare pentru a-și personaliza spațiile într-un mod care le definește cu adevărat. Fie că este vorba de tablouri canvas personalizate, decoratiuni laser sau blankuri pentru proiecte DIY, vrem să inspirăm oamenii să-și transforme ideile în realitate.

În esență, ne dorim să aducem arta în viața cotidiană a oamenilor și să contribuim la crearea unor spații care să transmită emoție, frumusețe și autenticitate. Cu o abordare sustenabilă și pasiune pentru ceea ce facem, ne străduim să devenim un punct de referință în lumea artei și designului, oferind mereu produse de cea mai înaltă calitate și servicii exceptionale.

La Digidesign.ro, credem că frumusețea și creativitatea pot transforma viețile oamenilor. Prin oferirea unor produse personalizate și unice, ne dorim să inspirăm oamenii să-și aducă propria viziune în realitate și să creeze spații care să spună povești, să trezească emoții și să aducă bucurie.

Tablouri Laser:

Creațiile noastre artistice laser sunt unice în felul lor. Realizate cu precizie, aceste tablouri pun în valoare detalii fine și design-uri captivante.

Tablouri Canvas:

Tablourile noastre canvas sunt imprimate digital pe materiale de înaltă calitate pentru a vă oferi culori vibrante și imagini clare, potrivite pentru orice ambient.

Decoratiuni:

În oferta noastră veți găsi și o varietate de decoratiuni, de la ceasuri de perete elegante la oglinzi decorative și multe altele.

Blankuri pentru Licheni, Martisor si Craciun

Gasesti la noi o sumedenie de modele de blankuri pentru proiectele tale.

Ce putem face pentru tine?

Calitate superioară, design personalizat, experiență în artă și serviciu dedicat pentru decoratiuni și tablouri laser și canvas deosebite.

Suntem dedicați să vă oferim produse de cea mai înaltă calitate, create cu atenție la detalii și cu materiale durabile.

Doriți ceva unic? Putem crea tablouri personalizate și decoratiuni pentru a se potrivi perfect cu stilul și preferințele dvs.

Cu peste 15 ani de experiență în domeniul artei și designului, suntem experți în ceea ce facem.

Clientul este întotdeauna pe primul loc pentru noi. Suntem aici să vă ajutăm și să vă oferim cele mai bune soluții pentru decorarea casei dvs.

SHOPPING CART

close
Viziteaza site-ul Digidesign.ro pe ShopMania